Palvelut

Hyödynnä kokemustamme

Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy on toiminut maanrakennusalalla jo yli 40 vuoden ajan.

Kokemuksen tuoma varmuus

Meillä on vankka kokemus erilaisten projektien toteuttamisesta ja emme pelkää haasteita. Ratkaisut löytyvät vankan kokemuksen kautta, josta viestivät myös pitkän uran mukanaan tuomat tyytyväiset asiakkaat. Toimimme pääasiassa Kainuun alueella, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa.

Erikoisosaamisemme keskittyy maansiirto ja maanrakennustöihin. Meiltä onnistuvat myös laajalti erilaiset nostotyöt, siltaurakat, kuljetuspalvelut ja rakennustyöt.

Yhteistyöllä hommat hoituvat

Pitkään kestänyt ura alalla on tuonut mukanaan paljon yhteistyökumppaneita ja meillä onkin taustalla vankka yhteistyöverkosto. Monenlaiset projektit onnistuvat sujuvasti yhteistyössä eri yritysten kanssa. Tämä mahdollistaa myös isompien projektien toteuttamisen.

Moderni kalusto

Sukupolven vaihdoksen myötä olemme uudistaneet kalustoamme ja tehneet isoja muutoksia yrityksen sisällä. Uusia palveluita syntyy jatkuvasti lisää. Mikäli tarvitsemaasi palvelua ei löydy luettelosta, kannattaa asiasta kuitenkin kysyä. Tarvitsemasi palvelu saattaa hyvinkin olla jo suunnitteilla.

Toimimme samoissa tiloissa Kuhmon Raskaskone Oy:n kanssa. Heidän kautta onnistuvat myös raskaan kaluston ja henkilöautojen huolto sekä korjaus ja lisäksi varaosien hankinta. Samasta osoitteesta löytyy myös katsastusasema Kuhmon Autokatsastus Oy.

Ota Yhteyttä