Maanrakennus

Yli 40v. kokemus maanrakennuksesta

Hoidamme niin suuret kuin pienet haasteet varmalla ammattitaidolla.

Tärkeä osa rakentamista

Erilaisissa rakennushankkeissa on maanrakennus useimmiten suuressa osassa. Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy on toiminut alalla jo yli 40 vuotta ja meiltä löytyy ammattitaitoa isompiinkin haasteisiin. Työmme koostuvat pienistä kaivuutöistä isompiin projekteihin. Olemme olleet mukana muun muassa siltojen rakentamisessa, maansiirtotöissä ja erilaisissa rakennusprojekteissa.

Käytöstämme löytyy ajanmukainen kalusto, johon kuuluvat mm. kaivinkoneet, nostimet ja saksilavat. Tarkemman luettelon näet kalustoluettelosta. Henkilöstömme on ammattitaitoinen ja keksii ratkaisut isompiinkin pulmiin. Kaikki projektit tehdään laadukkaalla työotteella ja varmistetaan asiakkaiden tyytyväisyys lopputulokseen.

Ota Yhteyttä

Yrityksille ja yksityisille

Meidän kauttamme onnistuvat myös maanrakennustyöt sekä yrityksille että yksityisille. Maanrakennuspalveluihimme kuuluvat siltaurakointi, maansiirtotyöt, rakennusten pohjatyöt, asfalttipohjien teot, massojen vaihdot, tienteot, ym. Lista on loputon, joten tarvittaessa kannattaa asiasta tiedustella tarkemmin.

Ota yhteyttä niin keksitään ratkaisu. Tarjouspyynnöt voi laittaa sähköpostitse osoitteeseen jpheikkinen@kuhmonraskaskone.fi.