Nostopalvelut

Nosturit 140 tonniin asti

  • rakennusliikkeille
  • tehtaille
  • yksityissektorille

Kalusto

Tänä päivänä meillä on käytössämme mobiili nostureita, joiden nostokyky on 20-140 tonnia. Lisäksi käytössämme on nosturikuorma-autoja 100 tonnimetrin kokoluokkaan asti.

Palveluihimme kuuluva nosturitoiminta on alkanut jo vuonna 1988. Yrityksen perustaja Alpo oli tekemässä nosturikauppoja samana päivänä, kun hänen poikansa Janne-Pekka syntyi. Tuolloin ensimmäinen nosturimme oli Lokomo 350. Nykyisin toimitusjohtajana toimiva Janne-Pekka on ollut nostureiden ja muiden koneiden kanssa tekemisissä jo pienestä pitäen. Nuoresta iästään huolimatta löytyy häneltä työkokemusta vuosikymmenien ajalta sekä maanrakennus puolelta, että raskaiden kalustojen huollosta. Heti kävelemään opittuaan on Janne-Pekka ollut opettelemassa alan töitä. Häneltä saattaa löytyä yllättäviä ratkaisuja erilaisiin pulmiin.

Ota Yhteyttä

Monipuolinen kalusto

Nostotöitä varten on käytössämme monipuolinen kalusto. Kalustoomme kuuluvat ajoneuvonosturit, henkilönostimet ja kappaletavaranosturit. Ajoneuvonosturit vuokraamme kuljettajineen tilaajan työnjohdon alaisuuteen. Tarvittaessa voimme sopia myös kokonaisprojektista, jolloin hoidamme nostoprojektin suunnitteluineen ja työnjohtoineen alusta loppuun asti.

Kysy nostoista lisää Janne-Pekalta 050 3569516.