Autonosturit ja
maanrakennus

KAINUUSSA

Yritys - Vuodesta 1975

YRITYS

Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy toteuttaa maanrakennus- ja maansiirtotöitä monipuolisesti sekä yksityishenkilöille että yrityksille. Toiminta painottuu pääasiassa yritysasiakkaille. Yrityksen kotipaikka sijaitsee Kuhmossa, mutta yrityksen toiminta-alue ulottuu muuallekin Suomea.

Yrityksen palveluiden tarjonta on kasvanut vuosien aikana kysynnän ja tarpeen mukaan. Asiakkaiden palvelutarpeisiin ja projekteihin hankittua kalustoa hyödynnetään toiminnan eri osa-alueilla ja toiminta on kasvanut.

Ammattitaitoisen henkilökunnan ja nykyaikaisen konekaluston avulla yritys suoriutuu vaativista ja monipuolisista projekteista.

PALVELUTARJONTA

Maanrakentamisen ohella yritys tarjoaa kuljetuspalveluita, rakentamispalveluita ja nostopalvelua.

Yritys tarvitsee nostopalveluita myös omassa toiminnassaan. Elementtiasennusten vaatima nostokalusto on myös vuokrattavissa ammattitaitoisen ja työturvallisuusmääräykset tuntevan kuljettajan kanssa.

Nostokaluston lisäksi kalustoomme kuuluvat mm. kaivinkoneet, kuorma-autot ja pyöräkone.

HISTORIA

Alpo Heikkisen 1970-luvulla perustaman yrityksen alkutaipaleilla urakoitiin Kuhmossa lumenaurauksissa sekä tietöissä. Yritys laajeni pikkuhiljaa kaivinkoneella sekä sora-autolla, joten myös yrityksen työnkuva laajeni. Yrityksen työt olivat alussa pääosin maansiirtotöitä Kuhmossa, mutta laajenivat pikkuhiljaa lähikuntiin ja pian myös eripuolelle Suomea. Työt olivat pääosin maansiirtotöitä. Työntekijöitä palkattiin lisää, kun yritys laajensi toimintaansa.

Vuonna 1996 yritys sai nykyisen nimensä Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy ja jatkuu edelleen saman nimen alla Janne-Pekka Heikkisen omistamana, joka on kasvanut alalle nuoresta lähtien. Pitkä kokemus tuo varmuutta yrityksen toiminnan kehittämiseen. Yritys on viimevuosina uudistanut ja laajentanut konekantaansa, joten näin ollen se pystyy vastaamaan isoihinkin haasteisiin.

TOIMINNAN PERIAATTEET

Yrityksen toiminta perustuu joustavuuteen ja asiakkaiden tarpeiden täyttämiseen. Nopea, tehokas ja luotettava toiminta, kilpailukykyinen hinta ja asiakaslähtöinen palvelu ovat Maanrakennusliike Alpo Heikkinen Oy:n toiminnan peruslähtökohdat.

Tavoitteena on, että asiakkaat ovat tyytyväisiä projektin lopputulokseen hankkeen koosta riippumatta. Projektit viedään läpi aikataulussa hyvän suunnittelun ja toimivan, monipuolisen kaluston avulla. Tavoitteenamme on aina laadukas lopputulos.

TYÖTURVALLISUUS

Yrityksen työntekijät ovat suorittaneet vaadittavat koulutukset ja lupakortit, jotka ovat erilaisilla työmailla toimimisen ehto. Henkilökuntaa koulutetaan jatkuvasti uusiin haasteisiin. Työturvallisuus on yritykselle ensiarvoisen tärkeä asia ja henkilökunta kouluttautuu myös turvallisuuteen liittyvissä asioissa jatkuvasti. Toteutamme on työmaat aina niin, että jokaisella on turvallista työskennellä ja liikkua.